Група за подкрепа на жени със следродилни проблеми ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 11 Февруари 2009 00:00

Подкрепа за жени с травматично раждане

Раждането не винаги протича така, както ни се иска. Когато по една или друга причина нещата се объркат, дълго време след това може да се чувстваме неудовлетворени, да се връщаме към болезнените спомени и да се питаме защо се случва така. Често едно непълноценно изживяно раждане може да бъде началото на следродилна депресия или друг емоционален дискомфорт.

Сдружение "Естествено" предлага групова терапия за жени с травматично раждане. Групите се състоят от 4 до 8 жени с неприятни изживявания, свързани с раждането. Терапевтът се грижи за осигуряването на защитено емоционално пространство, където да могат да бъдат излекувани емоционалните рани, в контекст на доверие и подкрепа от други жени със сходни преживявания.

Терапевт: Елена Кръстева, психолог, магистър по семейна терапия, завършила Атинския университет и специализирала в Мадрид системна психотерапия. Използва системен подход с елементи на психодинамика и психодрама.

Сесиите се провеждат веднъж седмично, в делничен ден, от 11:00 до 12:30. Цената е 70 лв. на месец, заплащането се извършва в началото на всеки месец.

За повече информация пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

или се обадете на тел. 0885 121 345 – Елена Кръстева.

Последна редакция:Сряда, 01 Април 2009 13:14